Este posibil să fi auzit că 80% din celulele sistemului imunitar sunt situate în mucoasa intestinală și că funcția lor depinde direct de calitatea microbiomului intestinal.

Într-o situație epidemiologică, este extrem de important să activăm atât imunitatea specifică asociată cu producerea de anticorpi, cât și mobilizarea celulelor imunității înnăscute nespecifice – macrofagele, granulocitele, mastocitele și celulele Natural Killer (NK).

Anumite tulpini din microbiomul intestinal au capacitatea de a alerta celulele NK care atacă cu succes virusurile și bacteriile nedorite.

Utilizarea unor combinații probiotice specifice precum Omni-Biotic 6 crește rezistența organismului împotriva infecțiilor virale, îmbunătățește funcțiile sistemului imunitar în infecțiile virale și, nu în ultimul rând, îmbunătățește funcția barierelor de protecție, cum ar fi mucoasele, prin activarea imunității locale.

Să nu uităm că virusurile intră în organism prin mucoase. Cu cât este mai eficientă această barieră de protecție, cu atât este mai puțin probabil să dezvoltăm o infecție virală.

O singură administrare de Omni-Biotic 6 pe zi este suficientă pentru a ne pregăti sistemul imunitar.

Imunitate – ce ne lipsește?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *