Dragi prieteni,

Echipa Vedra se alătură unei cauze nobile și ne dorim să-l ajutăm împreună pe Ianis, darul de la Dumnezeu al Mihaelei Șerbănescu.

Ianis este un mare luptător care a suferit deja două intervenții chirurgicale în perioada intrauterină și pentru a fi sănătos are nevoie de încă o intervenție chirurgicală specială, de reconstrucție a vezicii urinare, care se poate realiza la clinica Kuno Klinik din Regensburg, Germania și costă 40.000 de euro.

Mihaela și Ianis, acești oameni minunați, au devenit parte din familia Vedra și dorința noastră este să-i ajutăm să strângă suma necesară de bani pentru ca Ianis să aibă parte de o copilărie frumoasă și o viață normală. Până acum costurile intervențiilor chirurgicale și a tratamentelor lui Ianis au fost foarte mari și Mihaela are nevoie de sprijinul nostru pentru a putea continua intervenția de reconstrucție a vezicii urinare pentru Ianis.

Noi venim în sprijinul lui Ianis și vom dona o parte din vânzările produselor din gama Omni Biotic. Fiecare cutie vândută îl va aduce pe Ianis mai aproape de șansa de a avea o viață normală și o copilărie fericită.

Haideți să le arătăm Mihaelei și lui Ianis că nu sunt singuri, vă invităm să vă alăturați acțiunii noastre și să contribuim împreună la o viață mai bună, mai sănătoasă și mai frumoasă pentru Ianis și în același timp pentru noi.

Țineți minte că… Sănătatea începe din interior!

Cu drag,

Echipa Vedra România!