Campania Omni-Biotic Panda

Profitați de oferta specială pentru Omni-Biotic Panda pentru a obține 1 cutie gratuită – vedeți cum!

Probiotic in timpul sarcinii si alaptarii, Omni Biotic Panda

Ești însărcinată și vei lua Omni-Biotic Panda și apoi vei continua să îi dai copilului tău? Aveți ten atopic sau o altă problemă, din cauza căreia vi s-a recomandat să luați Omni-Biotic Panda pentru o perioadă mai lungă de timp? Atunci promoția noastră este doar pentru dvs!

Cumpara Omni Biotic

Dacă cumpărați 10 cutii de Omni-Biotic Panda, tăiați codurile de bare din cutii, lipiți-le în cuponul nostru promoțional special și dupa ce completați informațiile necesare, puteți primi 1 cutie gratuită ca bonus.

Căutați cupoanele de reducere în cutiile produsului din farmacii și, pentru confortul dvs., puteți descărca acum cuponul de pe site-ul nostru web de la butonul de mai jos. Puteți furniza cuponul completat la o farmacie pentru a primi produsul gratuit. Puteți citi condițiile detaliate pe cupon  și, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne întrebați prin formularul de contact de pe site. Rămâi sănătos cu Omni-Biotic Panda!

Omni Biotic Panda - probiotic pentru dermatita atopica

Omni-Biotic Panda este un probiotic special dezvoltat pentru mamă și copil încă din prima zi de viață. Conține o combinație de 3 tulpini bacteriene atent selectate, cu funcții foarte specifice, care ajută popularea de bacterii benefice a intestinelor copiilor și îmbunătățirea sistemului imunitar al copilului. În plus, s-a arătat în studii că aceste tulpini sunt utile atunci când există antecedente familiale de alergii, dermatite atopice, intoleranțe alimentare sau este necesară nașterea prin cezariană. Omni-Biotic Panda poate ajuta la reducerea discomfortului creat de constipație la viitoarele mame și copii, precum și la colicile bebeluși.

Omni-Biotic Panda ajută la  prevenirea manifestărilor atopice dacă este utilizat înainte și după naștere. Omni-Biotic Panda este, de asemenea, recomandat în special persoanelor sensibile și în vârstă. Experimentele în domeniul toleranței ridicate la alimente, precum și în domeniul oncologiei după chimioterapie sau radioterapie sunt deosebit de bune.

Omni Biotic Panda pentru mama si copil
Campania pentru clienții fideli Omni-Biotic Panda din 2021
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *