Reducere Omni Biotic Migra

Omni Biotic Migra pentru migrene

Elena suferă de o durere de cap severă și prelungită de aproape 20 de ani, dar cu o migrenă clasică cu aură a fost diagnosticată din 2018. La început, durerile de cap erau mai rare, de intensitate și durată mai redusă și puteau fi controlate cu analgezice standard, dar care au crescut treptat și în intensitate și în durată.

“Aveam mai multe crize lunare, durata lor fiind cuprinsă între 24 și 48 de ore. Am vizitat un neurolog și am fost diagnosticată cu o migrenă clasică cu aură. Sufăr de dureri de cap foarte puternice și constante, tulburări vizuale – amețeli, sensibilitate puternică la zgomot, precum și greață și vărsături.

Durerile de cap le am de aproape 20 de ani, dar atacurile de migrenă cu tulburări vizuale, sensibilitate la zgomot, greață și vărsături le am de aproximativ 3-4 ani. La început, am folosit analgezice standard, iar apoi un neurolog mi-a prescris o schemă cu trei medicamente pentru migrenă. În prezent iau un medicament pentru durerile de cap de două luni și altul pentru convulsii, dar cu siguranță cel pentru convulsii nu mă ajută.

Cumpara Omni Biotic

Despre Omni-Biotic Migra, am aflat acum vreo 2 luni când vorbeam cu o cunoștință și mi l-a recomandat. Crizele mele erau atât de frecvente încât am fost gata să încerc, chiar dacă nu am crezut că mă ajută, cel puțin nu avea ce să strice. Folosesc produsul de 30 de zile și frecvența convulsiilor a scăzut cu siguranță, deoarece aveam  4 și uneori 5 convulsii într-o lună. De când iau Omni-Biotic Migra, am avut o singură criză și a fost fără greață și vărsături. Mă simt bine și cred că, convulsiile se vor rări și totul va trece mai ușor. Cu siguranță aș recomanda Omni-Biotic Migra oricui are simptome similare. “

Mărturisirile unei doamne care suferă de migrenă clasică cu aură, după administrarea Omni-Biotic Migra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *