Sunt oare cheia unei imunități puternice?

În ultima perioadă s-a discutat mult despre imunitate, acesta fiind unul dintre subiectele de care orice persoană este foarte interesată. Luăm vitamine, avem grijă de noi înșine, de copiii noștrii, dar cumva imunitatea este încă văzută ca un concept abstract pe care nu îl înțelegem pe deplin, dar încercăm cu toată puterea să o stimulăm.

Unde, în corp, credeți că funcționează sistemul dumneavoastră imunitar?

Da! răspunsul este „peste tot”, dar dacă aprofundăm cercetările, vom fi surprinși că 80% din celulele imune ale organismului sunt situate de fapt în intestine, sub mucoasa intestinală. Atunci de ce nu ne gândim niciodată la îngrijirea lor atunci când ne gândim la imunitatea și sănătatea noastră? Poate pentru că intestinele nu sunt un subiect interesant pentru o conversație cu un partener sau cu chiar și cu prietenele. Cu toate acestea, mulți oameni de știință spun că trebuie să ne îngrijim cu siguranță mai mult de acestea – studiile arată că sănătatea intestinului și a florei intestinale este puternic legată de capacitatea sistemului imunitar de a lupta cu agenții patogeni, de a avea un tranzit intestinal sănătos și implicit un stil de viață optim.

Probiotice imunitate - Omni Biotic 6

Care este cheia unui sistem imunitar puternic?

Nu trebuie să medităm pentru a găsi cheia unei imunități puternice din interiorul nostru – se pare că se află în bacteriile bune din intestin!  Microbiomul nostru intestinal (așa numitul total al miliardelor de mici bacterii ajutătoare care trăiesc în intestinul nostru) este „forța ascunsă” care ne protejează corpul. Anumite tulpini de bacterii din ea au capacitatea de a pregăti de luptă celulele Natural Killer din corpul nostru, care luptă cu succes împotriva virusurilor și bacteriilor patogene și astfel ne protejează de dezvoltarea infecțiilor din organism.

De aceea este important cum și cu ce ne hrănim. Alimentele bune și sănătoase vor hrăni bacteriile bune, pe când alimentele grase, pline de conservanți și coloranți artificiali pot opri dezvoltarea lor și pot stimula dezvoltarea bacteriilor dăunătoare din intestine. Mănâncă mai multe fructe și legume proaspete, mănâncă mai multe fibre, produse fermentate, cum ar fi iaurtul sau varza acră.

Omni Biotic 6 pentru imunitate

Vă puteți îmbunătăți funcția intestinală, precum și imunitatea dumneavoastră, luând combinația probiotică specifică care se regăsește în Omni-Biotic 6. Conține exact acele 6 tulpini benefice de bacterii care lucrează împreună ca o echipă pentru a menține sistemul nostru imunitar gata de apărare împotriva virusurilor și bacteriilor dăunătoare.

Cumpara Omni Biotic

Tulpinile selectate din Omni-Biotic 6 pot comunica în mod eficient cu celulele noastre imune și le pot activa pe cele care sunt responsabile de neutralizarea infecțiilor. Astfel, organismul poate face față rapid debutului infecției. În același timp, bacteriile din Omni-Biotic 6 acționează neobosit pentru a stimula producerea de molecule speciale care îmbunătățesc apărarea organismului (precum cele ale nasului, gurii și intestinelor), ceea ce îngreunează microbii să ne infecteze. Să nu uităm că virusurile intră în organism prin mucoase. Cu cât este mai eficientă această protecție, cu atât este mai puțin probabil să dezvoltăm o infecție virală. O administrare de Omni-Biotic 6 pe zi este suficient pentru a ne pregăti sistemul imunitar. Puteți citi mai multe despre produs aici.

Probiotice pentru imunitate

În ultimii ani, oamenii de știință s-au implicat din ce în ce mai mult în studiul funcțiilor și acțiunii bacteriilor intestinale în legătură cu diverse probleme de sănătate și organe din corpul uman. Descoperirile științifice ne arată că din ce în ce mai multe din secretele sănătății sunt ascunse în intestine – inclusiv cele de imunitate.

Bacteriile bune din intestin pot fi „forța ascunsă” care ne protejează corpul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *