Omni Biotic 6 – Probiotic universal

Sinbiotic universal pentru sănătatea intestinală, deoarece sănătatea începe de la intestine.
Omnibiotic 6, bacterii probiotice pentru sanatatea intestinala.

OMNI-BIOTIC® 6:                              

 • 109  bacterii pe gram
 • combinarea de substanțe balast solubile cu substanțe cu rol probiotic pentru creșterea activității metabolismului
 • enzime care cresc aderența bacteriilor la mucoasa intestinală

Tulpinile bacteriene conținute în OMNI-BIOTIC 6 supraviețuiesc până la 90 % la trecerea gastrointestinală și au o vitalitate și o activitate intensă ce permite colonizarea intestinelor (dovedit științific într-un studiu pre-clinic in vitro de la Universitatea din Maastricht, Olanda).

Cumpara Omni Biotic

Compoziție

 

Șase tulpini bacteriene diferite:

 • Lactobacillus casei W56
 • Bifidobacterium animalis W53
 • Lactococcus lactis W58
 • Enterococcus faecium W54
 • Lactobacillus acidophilus W55
 • Lactobacillus salivarius W57

Componente matrice

 

 • amidon de porumb
 • maltodextrină
 • inulină
 • clorură de potasiu
 • sulfat de magneziu
 • fructooligozaharide (oligofructoză)
 • enzime
 • sulfat de mangan

Indicații

 

 • Pentru consolidarea activității sistemului imunitar
 • Corectarea dezechilibrelor florei intestinale asociate tulburărilor metabolice
 • Adjuvant în curele de detoxifiere

Dozare

 

Pregătirea este simplă: zilnic înainte de culcare dizolvați o linguriță OMNI-BIOTIC® 6 (= 2 gr) în 125ml apă, așteptați 10 minute pentru activare, agitați din nou și beți. Bineînțeles, puteți lua OMNI-BIOTIC® 6  și de două ori pe zi, preferabil dimineața și chiar înainte de culcare. Când e luat dimineața pe stomacul gol, microorganismele active ajung mai rapid în intestine.
Durata utilizării: Administrare OMNI-BIOTIC® 6 pentru cel puțin patru săptămâni, administrare zilnică.

OMNI-BIOTIC® 6 nu conține proteine de origine animală, gluten, drojdie și lactoză și este potrivit atât pentru diabetici, cât și pentru persoanele cu intoleranță la lapte sau lactoză. OMNI-BIOTIC® 6 poate fi consumat în timpul sarcinii și este potrivit pentru copii.

 

Mai mult despre OMNI-BIOTIC® 6

 

Esențial pentru o bună funcționare a bacteriilor din sistemul digestiv este prezența a șase tulpini active principale de bacterii intestinale și anume lactobacili, bifidobacterii și enterococi diferiți.

Combunațiile valoroase de tulpini bacteriene cum ar fi OMNI-BIOTIC® 6 sunt alcătuite din nutrienți și miliarde de asistenți activi care pot efectua sarcini diferite în intestin. Aceasta poate fi respingerea microorganismelor străine, producția de enzime, aminoacizi și vitamine, dar și activarea tuturor nutrienților importanți și curățarea

 

Proprietățile tulpinilor individuale din combinația probiotică OMNI-BIOTIC® 6

 

Lacto- și bifidobacteriile produc enzime care degradează colesterolul, acizii biliari și hormonii steroizi. Datorită administrării acestei combinații de tulpini bacteriene, scade nivelul de colesterol.

Lactobacillus acidophilus formează substanțe care inhibă creșterea microorganismelor patogene. În 1959 a fost izolată o tulpina Lacidofilus care a avut un efect antibacterian împotriva bacteriilor gram-negative. În plus, unii lactobacili pot proteja împotriva peroxizilor. Majoritatea bacteriilor anaerobe nu au capacitatea de a forma enzime protectoare împotriva peroxidului de hidrogen.

Lactobacillus casei oferă protecție împotriva alergiilor intestinale. În studiile efectuate pe animale L. casei a îmbunătățit rezistența permeabilității peretelui intestinal la alergenii din laptele de vacă. De asemenea, s-a arătat că L. casei a redus în mod semnificativ tulburările de tranzit la copii.

Lactobacillus salivarius asigură scăderea rapidă a valorii pH-ului în mediul intestinal. Un efect sinergic deosebit a fost identificat între L. salivariusși L. casei. Studiul a arătat efectul puternic al combinației între cele doua tulpini de bacterii ca și adjuvant în infecția cu Salmonella typhimurium.

Enterococcus faecium s-a dovedit a fi deosebit de util pentru tratarea diareei infantile. De asemenea, studiile demonstrează și proprietățile antineoplazice și imunostimulatoare.

Lactococcus lactis prezintă mecanisme impresionante pentru inactivarea radicalilor liberi. Cu ajutorul enzimelor,cum ar fi superoxid dismutaza, glutation-peroxidaza, bacteria microaerofilica are un puternic mecanism de eliminare a radicalilor liberi. Lactococcus lactis își exercită proprietățile antioxidante și stimulează imunitatea organismului gazdă pentru un efect protector semnificativ. Mai mult, Lactobacillus lactis se caracterizează printr-un comportament ridicat de aderență pe mucoasa umană, mărind astfel rezistența la colonizare.

Combinația dintre aceste șase tulpini bacteriene sporește calitățile pozitive ale fiecărei specii aparte. Adăugarea substanțelor de balast, care servesc ca mediu nutritiv pentru reproducerea bacteriilor, contribuie la activarea acestor substanțe și protejează împotriva acțiunii dăunătoare a acizilor biliari și gastrici. Pentru OMNI-BIOTIC® 6 folosim substanța de balast FOS, o substanță naturală extrasă din rădăcina de cicoare. FOS nu este acceptată de intestinul uman și este disponibilă ca nutrient doar pentru bifidobacterii și lactobacterii.

 

De ce este folosită o pulbere pentru ОМNI-BIOTIC® 6? De ce nu capsule?

 

Bacteriile liofilizate din OMNI-BIOTIC® 6 sunt rehidratate înainte de consum prin activare în lichid. Aceasta le permite să se activeze și să se consolideze înainte de a ajunge în tractul gastrointestinal. Într-un preparat de capsulă, bacteriile ar fi rehidratate în mediul ostil al stomacului sau al intestinului subțire. Aceasta înseamnă că aportul de lichid este sub formă de acid gastric, acid biliar ceea ce reduce capacitatea bacteriilor de a supraviețui.