Omni Biotic Stress Repair

Nervozitate, stres, stomacul te deranjează, ai probleme cu digestia, simți că ești devastat. . . Ce s-a întâmplat în corpul tău? Stres!

Dacă ajungem într-o situație stresantă, creierul eliberează instant hormoni de stres. Presiunea arterială crește, pulsul și respirația se accelerează, glicemia și tensiunea arterială cresc. 85% dintre oameni suferă de tulburări de tranzit sub formă de diaree sau de constipație.

La început, apare o inflamație aproape asimptomatică a mucoasei intestinale care, în timp, poate duce la un intestin permanent iritat și permeabil. Este posibil să controlați infecțiile prin luarea de bacterii probiotice și restabilirea funcțiilor intestinale normale după stres?

Sănătatea și activitatea optimă a bacteriilor intestinale sunt cruciale pentru a putea face față stresului sau dacă ne vom îmbolnăvi și vom deveni nervosi. De aceea există OMNI-BIOTIC® Stress Repair– un simbiotic care are rolul de a restabili bariera intestinală și de a gestiona inflamațiile cronice în intestin după situații stresante.. Potrivit pentru persoanele supuse stresului prelungit.

omni biotic sr 9
Cumpară online Omni Biotic Stress Repair la un preț excelent.

Cum funcționează?

OMNI-BIOTIC® Stress Repair este potrivit pentru intestinul permeabil și inflamația cronică a intestinului.Tulpinile bacteriene incluse acționează pentru a controla exact acele inflamații care mocnesc liniștite și îndelungat în intestin.

OMNI-BIOTIC® Stress Repair este potrivit pentru persoanele supraponderale și obeze care suferă de stres cronic.

OMNI-BIOTIC® Stress Repair poate fi luat pentru sindromul de burn-out, pentru depresie sau insomnie induse de stres. Produsul ajută la refacerea barierei intestinale afectate și la sinteza serotoninei și melatoninei, îmbunătățind astfel starea de spirit, calitatea vieții și a somnului.

OMNI-BIOTIC® Stress Repair poate fi luat de pacienți care suferă de inflamații cronice (ex. artrită, fibromialgie, Tiroidită Hashimoto, boli autoimune)

OMNI-BIOTIC® Stress Repair poate fi luat de pacienții care suferă de inflamații cronice ale pielii (ex. rosacee, acnee, borreliosis, psoriazis) OMNI-BIOTIC® Stress Repair poate fi luat de persoanele aflate în depresie, de pacienții cu cancer colorectal, precum și după rezecția parțială a colonului, ca urmare a bolii oncologice.

Imagine reprezentativă pentru starea de stres.

COMPOZIȚIE:

9 tulpini de bacterii, special testate pentru aceste indicatii. Un total de 7,5 miliarde de bacterii, care sunt rezistente gastrice și biliare și cu capacitatea de a se reproduce, într-un singur plic (3g).

 • Bifidobacterium bifidum W23
 • Bifidobacterium lactis W51
 • Bifidobacterium lactis W52
 • Lactobacillus acidophilus W22
 • Lactobacillus casei W56
 • Lactobacillus paracasei W20
 • Lactobacillus plantarum W62
 • Lactobacillus salivarius W24
 • Lactococcus lactis W19

Ingrediente: Amidon de porumb, maltodextrină, inulină, clorură de potasiu, proteine ​​de orez, tulpini bacteriene *, sulfat de magneziu, fructo-oligozaharide (FOS), enzime (amilaze), sulfat de mangan. Această compoziție este importantă pentru activitatea și eficacitatea ridicată a tulpinilor de bacterii antiinflamatorii selectate.

DOZAJ ȘI MOD DE ADMINISTRARE

Aport pe termen scurt – O săptămână / două:

 • după efectuarea unui examen intestinal
 • în cazul în care o persoană se află într-o situație stresantă și se luptă să depășească momentele dificile și consecințele ei

Dozare: 1-2 plicuri zilnic (dimineața și seara) după activarea bacteriilor într-un pahar cu apă conform instrucțiunilor.

Aport pe termen lung – minimum 2 luni:

 • În cazurile asociate cu tulburări ale funcției intestinale cauzate de stres
 • În cazul problemelor de sănătate mintală cauzate de sindromul intestinului permeabil
 • Insomnie și depresie cauzate de stresul cronic
 • Sindromul burn-out
 • Tulburări degenerative ale creierului după un accident vascular cerebral, în demența vârstnică etc.
 • În caz de probleme cu concentrația și rata de reacție

Dozare: 1-2 plicuri zilnic (dimineața, înainte de micul dejun și seara, înainte de somn) după 10-15 minute de activare a bacteriilor într-un pahar cu apă

Interesant de pe blogul nostru:

Axa creier-intestin și situațiile stresante

“Omul are doi ochi, două mâini, două picioare, de ce nu are două creiere?” Michael Gershon, fondatorul neurogastroenterologiei.

Cercetările au descoperit că în intestin avem un centru nervos  la fel de important ca și în creier, iar între intestin și creier există schimburi de semnale și informații.

În medicina orientală, timp de milenii, intestinele au fost acceptate ca „al doilea creier” din corp, dar abia la sfârșitul secolului trecut, omul de știință al Universității Columbia, Michael Gershon, a reușit să demonstreze că există un grup de neuroni de-a lungul întregul sistem digestiv și au format un sistem nervos enteric separat care s-a angajat într-un dialog cu creierul prin trei canale – neuronale, hormonale și prin eliberarea de substanțe biologice specifice din bacteriile care locuiesc în intestine.

Acești neuroni au capacitatea de a comunica între ei prin intermediul limbajului neuromediației și sunt responsabili pentru o serie de procese complexe. Aproximativ 95% din serotonina neuromediatoare este produsă și acționată în zona abdominală, care este responsabilă de o serie de procese – gestionarea trecerii alimentelor prin intestine, reglarea apărării imune și o mică parte din ea ajunge la creier, unde este responsabilă pentru sentimente de fericire, satisfacție, mulțumire etc.

Funcția sistemului nervos „intestinal” nu se limitează la digestie, ci are un efect direct asupra stării noastre mentale; mai mult – de fapt, digestia prin sistemul nervos enteric influențează în mod activ și promovează dezvoltarea uneia dintre cele mai valoroase calități ale procesului de gândire umană – intuiția.

Consecințele stresului prelungit

Odată cu stresul prelungit, apar schimbări hormonale –  haideți să le privim mai detaliat:

Datorită epuizării adrenalinei nu avem suficientă energie, și astfel o persoană se simte constant obosită.

O dereglare a hormonilor poate duce la stări de anxietate, tulburări de somn și depresii.

Deficitul de DHEA, un precursor al hormonilor sexuali masculini și feminini, duce chiar la slăbirea mușchilor, creșterea în greutate și pierderea libidoului.

Noradrenalina – o substanță de semnalizare importantă a creierului – eliberează un flux de sânge minim către organele interne – în acest fel este supraîncărcat sistemul nostru cardiovascular, precum și tractul gastro-intestinal.

La 85% dintre oameni, stresul afectează organele digestive. Consecințele sunt constipația sau diareea.

Unul dintre cele mai importante fapte ale neurogastroenterologiei (știința care se ocupă de axa intestin-creier) este că, stresul afectează negativ nu doar intestinul, cât și digestia și că bacteriile intestinale au un impact semnificativ asupra stării noastre de spirit. Dacă digestia noastră funcționează necorespunzător, acest fapt ne afectează intestinele: permeabilitatea intestinelor și toxinelor din metabolism se schimbă, precum și diverșii agenți cauzali ai infecțiilor și alergenilor pot pătrunde în corp fără obstacole. La scurt timp după aceea, din intestine, sunt activate substanțe stimulatoare ale infecției care se răspândesc în întregul corp.

Numărul de boli pe care medicina le asociază cu această afecțiune este în continuă creștere – boli autoimune, alergii,  boli cardiovasculare, boli oncologice, boala Parkinson, boala Alzheimer, etc. De aceea, microbiomul uman (suma bacteriilor din intestinul nostru) și sănătatea intestinală sunt subiectele tot mai profunde ale temelor cercetărilor științifice.

AVANTAJELE OMNI-BIOTIC® Stress Repair

Cercetările arată că stresul intensifică inflamația intestinală și duce astfel la reducerea semnificativă a bacteriilor intestinale benefice. În plus, această inflamație dăunează mucoasei intestinale sensibile, devine permeabilă la toxine și agenți patogeni și astfel hormonii importanți, cum ar fi hormonul fericirii serotonina și hormonul somnului melatonina, sunt epuizate – nu este de mirare atunci că starea de spirit și calitatea somnului suferă sub stres și suntem adesea „puternic legați” de nevoia de odihnă după perioade de stres.

Prin urmare, măsurile moderne anti-stres includ intestinul, ca unul dintre factorii cruciali care determină dacă putem face față stresului ridicat sau dacă acest lucru ne face să fim bolnavi, existând o axă funcțională directă între intestin și creier – și acest lucru este influențat în mod semnificativ de bacteriile noastre din intestin. Dacă există destule „ajutoare” bune, ne simțim calmi și în formă bună.

OMNI-BIOTIC® Stress Repair vă oferă „hrana nervoasă” potrivită pentru momentele de stres: Tulpinile bacteriene special selectate pot regla durabil inflamațiile stresate din intestine.

Doar luați OMNI-BIOTIC® Stress Repair în fiecare zi seara și treziți-vă dimineața, simțindu-vă relaxați și cu bună dispoziție.

OMNI-BIOTIC® Stress Repair conține nouă tulpini bacteriene testate științific, care, conform studiilor, ajută la îmbunătățirea funcției de barieră a intestinului și produc substanțe antiinflamatoare care ajută la controlul inflamației din intestine.

INTERESANT:


În 2018, un studiu condus de Dr. Lucas Grumet a fost realizat la Spitalul Universitar din Graz Austria, răspunzând la întrebarea „Cum afectează flora intestinului comportamentul nostru și cum modulează funcția creierului?“

După un aport de patru săptămâni de OMNI-BIOTIC® Stress Repair, folosind teste și scanări special dezvoltate ale anumitor partiții ale creierului, este dovedit că pacienții au o îmbunătățire distinctă a memoriei, vitezei de luare a deciziilor, exactității. Există o schimbare pozitivă a comportamentului prin reducerea sentimentelor de tristețe, deznădejde, melancolie. S-a observat chiar on îmbunătățire semnificativă a capacităților de atenție, concentrare și memorare.