Omni Biotic 10 - Corecteaza dezechilibrul florei intestinale

Omni Biotic 10 – Corecteaza dezechilibrul florei intestinale

Pentru corectarea dezechilibrelor florei intestinale asociate terapiei antibiotice!

OMNI‑BIOTIC® 10 se recomandă pentru:

Dezechilibre ale florei intestinale asociate terapiei cu antibiotice

Adjuvant în reechilibrarea florei intestinale post infecții cu Clostridium difficile

Orice alt tip de dezechilibre ale florei intestinale

Cumpara Omni Biotic
Simbiotic cu 10 tulpini bacteriene - Omni Biotic 10

Compoziție

10 tulpini bacteriene speciale:

  • Bifidobacterium bifidum W23
  • Bifidobacterium lactis W18
  • Bifidobacterium longum W51
  • Enterococcus faecium W54
  • Lactobacillus acidophilus W37
  • Lactobacillus acidophilus W55
  • Lactobacillus paracasei W72
  • Lactobacillus plantarum W62
  • Lactobacillus rhamnosus W71
  • Lactobacillus salivarius W24

Componente matrice:  amidon de porumb, maltodextrină, inulină, clorură de potasiu, sulfat de magneziu, fructooligozaharide (oligofructoză), enzime, sulfat de mangan.

* 5 miliarde de bacterii umane în total per plic (5 g)

Prin activitatea înaltă a tulpinilor bacteriene selectate, se obțin niveluri optime ale ph-ului pentru a preveni propagarea microorganisme patogene. 5 miliarde de bacterii pe plic și compoziția echilibrată a tulpinilor bacteriene active fac din OMNI‑BIOTIC® 10 un aliat de nădejde în lupta împotriva dezechilibrelor florei intestinale asociate terapiei cu antibiotice .

Dozare

Dizolvați un plic în 125 ml apă și amestecați. Așteptați 15 minute (timp pentru activare), amestecați încă o dată și beți.

Cel mai bine este să utilizați OMNI‑BIOTIC® 10 din prima zi de administrare a antibioticelor. După finalizarea tratamentului, este esențial pentru restabilirea florii intestinale sănătoase să continuați să luați OMNI‑BIOTIC® 10 timp de încă 1-2 săptămâni.

Puteți administra OMNI‑BIOTIC® 10 pe parcurs de 14 zile dimineața și seara, după aceasta înlocuiți-l cu OMNI‑BIOTIC® 6 cu cele șase tulpini esențiale pentru colonizare în toate regiunile intestinului.

Dozare: Cel mai bine este să îl administrați înainte de masă, eventual cu o anumită perioadă de timp între administrarea antibioticului. (3 ore)

În timpul terapiei cu antibiotice: 1 plic de OMNI‑BIOTIC® 10 de două ori pe zi.

După terminarea terapiei cu antibiotice: 1 plic OMNI‑BIOTIC® 10 pe zi TIMP de două săptămâni.

Ce trebuie de făcut în caz de apariție a unor dezechilibre ale florei intestinale asociate terapiei cu antibiotice?

Este deosebit de important să se restabilească rapid echilibrul florei intestinale. Cel mai bine să se administreze un produs care conține tulpini bacteriene selectate în mod special care vor ajunge în intestin, se vor multiplica acolo și vor evacua microorganismele patogene. Aici intervine OMNI‑BIOTIC® 10!

Spitalul Universitar din Maastricht sub îndrumarea profesorului Reinhold Schockbruger a analizat care tulpini bacteriene prezente în corpul uman sunt cele mai potrivite pentru a preveni creșterea speciilor bacteriene care cauzează afecțiuni.

Aceste tulpini se regăsesc în compoziția OMNI‑BIOTIC® 10. Calitatea lor este controlată în mod constant pentru a se asigura că aceste culturi pot traversa pasajele gastrointestinale și că sunt păstrate toate celelalte criterii de calitate ale Organizației Mondiale a Sănătății.

Criterii pentru selecția acestor tulpini bacteriene

1. Lupta specifică dovedită împotriva acestor microorganisme patogene care se multiplică semnificativ după administrarea de antibiotice și poate afecta foarte mult organismul.
2. Securitatea împotriva apariției rezistenței la antibiotice.
3. Abilitatea de a trece nedeteriorat prin tractul gastro-intestinal.
4. Stabilitate la temperatura camerei – și la sfârșitul perioadei de valabilitate, fiecare plic încă mai conține 5 miliarde de bacterii active.

Post administrare ОМNI‑BIOTIC® 10 AAD

Flora intestinală sănătoasă se recuperează semnificativ mai repede post administrare de antibiotice (în 2 săptămâni comparativ cu 2-6 luni fără suport bacterian).

Se stimulează formarea semnificativă a mucusului și astfel se împiedică scăderea permeabilității mucoasei intestinale.

Alte beneficii ОМNI‑BIOTIC® 10 AAD

Pe lângă reducerea tulburărilor de tranzit date de dezechilibrul florei intestinale, analiza rezultatelor după 14 zile de utilizare de OMNI‑BIOTIC® 10 AAD a arătat următoarele :

1. Reproducerea semnificativă a florei bacteriene a colonului, de asemenea la două luni de la întreruperea administrării OMNI‑BIOTIC® 10 AAD

2. O scădere vizibilă a diversității bacteriile bune când nu se administrează OMNI‑BIOTIC® 10 AAD