CE SUNT PREBIOTICELE?

Prebioticele sunt substanțe balast solubile care servesc microorganismelor probiotice ca bază pentru nutriție și susțin creșterea și activitatea lor. Prebioticele sunt, de asemenea, potrivite pentru intestinul delicat pentru a provoca digestia, în timp ce substanțele balast grosier (cereale) cauzează adesea reacții neplăcute, cum ar fi gazele.

Datorită gamei largi de aplicabilitate, în cercetările științifice de câțiva ani se acordă o atenție deosebită combinației dintre probiotice și prebiotice, așa-numitele simbiotice.

EXISTĂ RISC DE DEZVOLTARE A DEPENDENȚEI LA PRODUSELE DIN GAMA OMNI-BIOTIC® ?

Nu este posibilă „dependența” la administrarea zilnică de bacterii intestinale. Administrarea constantă a bacteriilor intestinale imbunătățește activitate florei disponibile si împiedică, de exemplu, ca produșii cu rol patogen să-și exercite acțiunea!

COMBINAREA CU ALTE PRODUSE CU ROL PROBIOTIC ESTE POSIBILĂ?

Da, toate produsele din gama OMNI-BIOTIC® sunt coordonate optim între ele pentru a putea fi combinate fără probleme.

PENTRU CE SE RECOMANDĂ OMNI-BIOTIC® PANDA?

Combinație de tulpini bacteriene - pentru mamă și copil din prima zi de naștere

  • Pentru populația activă a bacteriilor din intestinele copiilor.
  • Administrare este recomandată în ultimele două luni de sarcină și în primul an al copilului.
  • Pentru maturizarea echilibrată a sistemului imunitar

CUM SE ADMINISTREAZĂ OMNI-BIOTIC® PANDA?

Sarcină:

Pe baza studiilor efectuate, în cazul dezechilibrului alergic determinat genetic, se recomandă ca ОМNI-BIOTIC® PANDA să fie luat cel târziu începând cu a 8-a lună de sarcină. Se dizolvă 1 plic zilnic în 125 ml de apă călduță, așteptați 10 minute pentru a activa, agitați din nou și beți.

Alăptare:

Pentru a pregăti ОМNI-BIOTIC® PANDA pentru bebelușul Dvs., amestecați 1 plic în 2 linguri de lapte sau apă fiartă și picurați acest amestec cu pipetă direct în gura copilului Dvs. Se recomandă bebelușul să ia ОМNI-BIOTIC® PANDA fără întrerupere în primul său an.

Dacă nu alăptați copilul său:

Doar amestecați 1 plic ОМNI-BIOTIC® PANDA în sticla de seară de mâncare

(Atenție: nu mai cald decât 40 de grade). Rog să vă gândiți la faptul, că bebelușul Dvs. poate să nu bea întreagă sticlă. Deci împărțiți mâncarea în 2 porții, amestecați ОМNI-BIOTIC® PANDA în prima

ESTE PERMISĂ ADMINISTRAREA ОМNI‑BIOTIC® 10 AAD PE TERMEN LUNG?

Da, pentru că, în principiu, toate produsele ОМNI‑BIOTIC® pot fi luate zilnic. Acestea sunt produse parafarmaceutice – suplimente alimentare cercetate științific și clasificate ca fiind sigure și eficiente.

Amestecați un plic în 125 ml apă, cel mai bine dimineața, așteptați 15 minute (timp pentru activare), amestecați încă o dată și beți.

Acestea sunt potrivite pentru consum chiar și în timpul sarcinii și alăptării.

DE CE ОМNI‑BIOTIC®10 AAD E UNUL DINTR CELE MAI MODERNE PRODUSE PENTRU CORECTAREA DEZECHILIBRELOR FLOREI INTESTINALE

Prin activitatea înaltă a tulpinilor bacteriene selectate, se obțin niveluri optime ale ph-ului (= niveluri de acid) pentru a preveni propagarea microorganismelor patogene (= de boală). 5 miliarde de bacterii per plic și compoziția echilibrată a tulpinilor bacteriene active prezente în ОМNI‑BIOTIC® 10 AAD îl recomandă ca primă alegere asociată fiecarei terapii cu antibiotice (în Austria, produsul este înregistrat ca supliment alimentar pentru scopuri medicale speciale).

Pe lângă tratamentul diareei asociate antibioticelor, analizele au demonstrat ca ОМNI‑BIOTIC® 10 AAD oferă rezultate uimitoare după 14 zile de utilizare:

Acțiune pozitivă

1.Reproducerea semnificativă a florei bacteriene a colonului normal la două luni de la întreruperea administrării ОМNI‑BIOTIC® 10 AAD.

2. O scădere vizibilă a diversității florei atunci când antibioticul este luat fără ОМNI‑BIOTIC® 10 AAD

3. Când nu s-a administrat ОМNI‑BIOTIC® 10 AAD, sistemul imunitar este în dezechilibru chiar luni după administrarea unui antibiotic.

CINE GARANTEAZĂ ÎNALTA CALITATE A ОМNI‑BIOTIC® 10 AAD?

Spitalul Universitar din Maastricht sub îndrumarea profesorului Reinhold Schockbruger au analizat ce tulpini bacteriene prezente în corpul uman sunt cele mai potrivite pentru a preveni creșterea speciilor bacteriene care cauzează afecțiuni.

Aceste tulpini se regasesc în ОМNI BIOTIC® 10 AAD. Calitatea lor este controlată în mod constant pentru a se asigura că aceste culturi pot depăși pasajele gastrointestinale fără a fi deteriorate și să ajungă integre la nivel intestinal și că sunt păstrate toate celelalte criterii de calitate ale Organizației Mondiale a Sănătății.

DE CE LA ОМNI BIOTIC® 6 SUNT UTILIZATE ȘASE TULPINI BACTERIENE DIFERITE?

În cazul terapiei cu bacterii s-a demonstrat că întregul este mai mult decât suma părților sale individuale. În multe studii, combinația de tulpini, activă și în intestinul subțire și în colon, s-a dovedit a avea un efect mai bun asupra activității de barieră, stimulând rezistența organismului, furnizând nutrienți și producând vitamine în intestin comparativ cu utilizarea separată a acestora.

DE CE LA ОМNI BIOTIC® 6 E ADĂUGAT ȘI O COMPONENTĂ PREBIOTICĂ?

Prebioticele sunt componente alimentare care influențează pozitiv gazda ajutând activitatea bacteriilor sănătoase. Astfel, pentru culturile probiotice acceptate, este posibil să se înmulțească rapid pentru a-și intensifica pe de o partea acțiunea de protecție (lactobacili și bifidobacterii) și pe de altă parte, să fie activi din punct de vedere imunologic (Enterococcus faecium).

CÂND ȘI CÂT DE DES TREBUIE ADMINISTRAT ОМNI BIOTIC® 6?

Modul de administrare: dacă este posibil se administrează pe stomacul gol, în poziție verticală, cu multă apă pentru a asigura o trecere rapidă prin stomac. Zilnic – în funcție de severitatea disbiozei – amestecați una până la două lingurițe pline de ОМNI BIOTIC® 6 (= 2 g) în apă, așteptați 10 minute timp pentru activare, amestecați încă o dată și beți. Pentru o stimulare și mai puternică a florei intestinale se poate dizolva și 8-10 grame ОМNI BIOTIC® 6 în apă caldă.

DE CE ОМNI BIOTIC® 6 E SUB FORMĂ DE PULBERE, DE CE NU SE PRODUCE ÎN CAPSULE?

Bacteriile uscate prin congelare din ОМNIBIOTIC® 6 sunt rehidratate înainte de administrare prin dizolvare în lichid. Astfel se obține activarea și întărirea acestora înainte de a trece prin stomac și intestin. Bacteriile din capsule s-ar rehidrata numai în mediul total neospitalier al stomacului sau intestinului subțire.

Adică vor folosi lichide cum ar fi sucul gastric, pancreatic și biliar, ceea ce determină o supraviețuire redusă.

CUM SUPRAVIEȚUIESC BACTERIILE DIN ОМNI BIOTIC® 6 LA TRECEREA PRIN STOMAC?

Se selectează tulpini bacteriene speciale care sunt foarte rezistente la mediul acid al stomacului. Consolidarea cu substanțe importante în timpul activării mărește capacitatea de supraviețuire.