vedra-international

Profesionalism și experiență în vânzarea și comercializarea produselor farmaceutice

Suntem Vedra International – combinăm ani de experiență pe piața farmaceutică din Bulgaria cu abordări inovatoare pentru a se asigura că pacienții primesc cele mai bune produse pentru sănătatea lor.

Viziunea noastră este de a furniza pacienților din România produse și servicii moderne, eficiente și de înaltă calitate de la principalii producători internaționali de produse farmaceutice, pentru a deveni în cele din urmă oameni sănătoși!

Misiunea noastră este să construim parteneriate stabile pe termen lung cu producătorii de medicamente, medici, farmaciști și pacienți, pentru a fi partenerul lor de încredere și pentru a ne dezvolta împreună oferind cunoștințe și experiența noastră în piața farmaceutică din România!


Logo Allergosan_magenta_freigestellt

Compania austriacă Institut Allergosan a fost fondată cu mai mult de 20 ani de către dr. Anita Frawalner. Viziunea este “tratamentul de la interior spre exterior” printr-o abordare holistică specială, conform căreia digestia este esențială pentru sănătatea oamenilor. De aceea, focusul Institut Allergosan este pe menținerea stării de sănătate a celui mai mare organ din corpul uman – intestinele. Institut Allergosan  dezvoltă și distribuie produse fabricate în întregime din substanțe naturale, cum ar fi: bacterii probiotice, extracte de plante și minerale.

Datorită colaborării intense cu oameni de știință medicali, farmaceutici și biochimiști de renume, precum și numeroaselor cercetări și experiențe, compania s-a stabilit ca lider pe piața probioticelor din Austria și alte 7 țări europene. Cele mai de succes produse ale Institutului Allergosan, din seria OMNI-BIOTIC®, sunt deja și în România.