Omni Biotic Panda - Probiotic recomandat pentru dermatita atopica

Omni Biotic Panda – Probiotic mama si copil in timpul sarcinii si alaptarii

Omni-Biotic Panda: Combinație de tulpini cu rol probiotic în corectarea dezechilibrelor imunologice – pentru mamă și copil din prima zi de naștere.

Indicații:

 • Pentru popularea florei bacteriene din intestinele copiilor.
 • În cazul copiilor cu dezechilibre imunologice și predispoziții spre atopie. Administrarea este recomandată în ultimele două luni de sarcină și în primul an de viață al copilului.
 • Pentru susținerea activității sistemului imunitar

Există disponibile date clinice care au arătat că administrarea OMNI-BIOTIC® PANDA în timpul ultimelor două luni de sarcină și în primele luni ale copilului, reduce riscul de apariție al tulburărilor specifice vârstei până la vârsta de 3 luni și crește gradul de tolerabilitate din partea copilului.

Omni Biotic Panda - Probiotic gravide si sugari
Cumpara Omni Biotic

Compoziție

109 bacterii per plic individual:

 • Lactococcus lactis W58
 • Bifidobacterium lactis W52
 • Bifidobacterium lactis W51
 • Bifidobacterium bifidum W23

Alte ingrediente:

Amidon de orez și maltodextrină ca hrană pentru bacterii în timpul fazei de activare.

Omni Biotic Panda - Probiotic recomandat mama si copil cu dermatita atopica

Dozare

Sarcină

Pe baza studiilor efectuate, în cazul dezechilibrelor florei în familii cu istoric de tulburări atopice, se recomandă administrarea OMNI-BIOTIC® PANDA să fie luat cel târziu începând cu a 8-a lună de sarcină. Dizolvați 1 plic zilnic în 125 ml de apă călduță, așteptați 10 minute pentru a se activa, agitați din nou și beți.

Alăptare

Pentru a pregăti OMNI-BIOTIC® PANDA pentru bebelușul dvoastră, amestecați 1 plic în 2 linguri de lapte sau apă fiartă și picurați acest amestec cu pipetă direct în gura copilului dvoastră. Se recomandă ca bebelușului să i se administreze OMNI-BIOTIC® PANDA fără întrerupere în primul său an.

Dacă nu alăptați copilul:
Doar amestecați 1 plic OMNI-BIOTIC® PANDA în BIBERONUL cu masa de seară (Atenție: nu mai cald de 40 de grade). Aveți în vedere faptul că bebelușul DVOASTRĂ poate să nu bea întreagă sticlă, deci împărțiți mâncarea în 2 porții, amestecați OMNI-BIOTIC® PANDA în prima jumătate și dați a doua porție fără OMNI-BIOTIC® PANDA, când prima este băută pe deplin.

Beneficii pentru adulți

Administrarea OMNI-BIOTIC® PANDA este recomandată în special pentru persoanele vârstnice, sensibile.

Mai mult despre OMNI-BIOTIC® PANDA

Prin miliarde de asistenți activi – bacterii cu rol probiotic – intestinul gestionează în mare parte toate procesele metabolice din corpul nostru. Produce vitamine, enzime și aminoacizi, de care avem nevoie pentru funcționarea tuturor organelor și neutralizează substanțele nocive, care pătrund în corpul nostru impreuna cu alimentele. Acest lucru este deosebit de important în timpul sarcinii sau atunci când copilul începe să studieze mediul înconjurător și pune totul în gură. Acești asistenți activi formează o barieră protectoare extrem de puternică pe peretele nostru intestinal pentru a permite ca doar substanțele vitale să ajungă în sânge – orice altceva este îndepărtat cât mai repede posibil.

Tineri, bătrâni sau chiar nenăscuți: „Intestinul e centrul sănătății noastre” – era spus în textele vechi ayurveda în urmă cu 4.000 de ani. Acest lucru este foarte important atunci când așteptați un copil. Pentru că părinții doresc să facă totul pentru a-i oferi copilului o viață sănătoasă, primul pas este intestinul sănătos.

Studii importante din Finlanda și Olanda au arătat că administrarea de doze mari de probiotice în timpul sarcinii și în primul an al copilului poate contribui la menținerea stării de sănătate a mamei și a copilului.

De o importanță deosebită sunt bifidobacteriile și lactococii, deoarece se dezvoltă foarte devreme în intestin și astfel gestionează multe procese la acest nivel. Combinația de tulpini din OMNI-BIOTIC® PANDA a fost dezvoltată în departamentul de imunologie al Clinicii de Copii Wilhelmina din Utrecht și eficacitatea lui este susținută cu date clinice importante.

Deoarece la femeile cu dezechilibre ale florei intestinale, în timpul sarcinii, echilibrul imunologic dintre celulele TH1 și TH2 este perturbat, ne-am concentrat asupra dezvoltării produsului pentru a găsi tulpini bacteriene si pentru a restabili acest echilibru chiar și în timpul sarcinii. Este deosebit de important ca acest echilibru să fie menținut în primele luni de viață ale copilului.

După doar 3 luni s-a putut observa o diferență semnificativă: După terapie cu v dezechilibrul imunologic al copiilor din familii cu istoric de atopie a fost redus la 80%. Chiar și după vârsta de doi ani, s-a observat că rezultatul pentru grupul placebo a rămas constant, deși administrarea de OMNI-BIOTIC® PANDA s-a oprit cu un an în urmă. Succesul neobișnuit este atribuit controlului pe termen lung al acestei compoziții bacteriene optime.

Cele trei tulpini bacteriene conținute în OMNI-BIOTIC® PANDA au următorul efect dovedit:

 • ajută populația vitală a bacteriilor din intestinele copiilor
 • ajută la maturizarea echilibrată a sistemului imunitar

OMNI-BIOTIC® PANDA se caracterizează printr-o calitate deosebit de ridicată a producției datorită:

 • numărului de microorganisme disponibil până la sfârșitul termenului de valabilitate
 • rezistența asistenților intestinali utilizați în stomac și duoden
 • aceste microorganisme se pot acomoda și multiplica în mod activ