Este posibil să fi auzit că 80% din celulele sistemului imunitar sunt situate în mucoasa intestinală și că funcția lor depinde direct de calitatea microbiomului intestinal.

Într-o situație epidemiologică, este extrem de important să activăm atât imunitatea specifică asociată cu producerea de anticorpi, cât și mobilizarea celulelor imunității înnăscute nespecifice – macrofagele, granulocitele, mastocitele și celulele Natural Killer (NK).

Anumite tulpini din microbiomul intestinal au capacitatea de a alerta celulele NK care atacă cu succes virusurile și bacteriile nedorite.

Utilizarea unor combinații probiotice specifice precum Omni-Biotic 6 crește rezistența organismului împotriva infecțiilor virale, îmbunătățește funcțiile sistemului imunitar în infecțiile virale și, nu în ultimul rând, îmbunătățește funcția barierelor de protecție, cum ar fi mucoasele, prin activarea imunității locale.

Să nu uităm că virusurile intră în organism prin mucoase. Cu cât este mai eficientă această barieră de protecție, cu atât este mai puțin probabil să dezvoltăm o infecție virală.

O singură administrare de Omni-Biotic 6 pe zi este suficientă pentru a ne pregăti sistemul imunitar.

Imunitate – ce ne lipsește?

6 thoughts on “Imunitate – ce ne lipsește?

  • Omni-Biotic 6 crește rezistența organismului împotriva infecțiilor virale, îmbunătățește funcțiile sistemului imunitar în infecțiile virale și, nu în ultimul rând, îmbunătățește funcția barierelor de protecție, cum ar fi mucoasele, prin activarea imunității locale!

  • Omni Biotic 6 contine 6 tulpini de bacterii reproductibile prezente in mod natural in intestine.Omni Biotic 6 creste rezistenta organismului impotriva infectiilor virale,imbunatateste functiile sistemului imunitar in infectiile virale,imbunatateste functia barierelor de protectie ,cum ar fi mucoasele,prin activarea imunitatii locale.80% din celulele imunitare se afla in mucoasa intestinala

  • Îmbunătățește funcțiile sistemului imunitar in infectiile virale, protejează flora intestinala.

  • Omni biotic este bun pentru flora intestinala și ajută la rezistenta organismului împotriva infecțiilor.

  • Deoarece intr-o situație epidemiologica activeaza producerea de anticorpi din microbiomul intestinal, care au capacitatea de a alerta celulele NK care ataca cu succes virusurile si bacteriile nedorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *