Omni Biotic Stress Repair

Omni Biotic Stress Repair

În zilele noastre, știința are dovezi de necontestat ale relației dintre creier și intestin. Mai mult, o serie de oameni de știință numesc mucoasa intestinală chiar al doilea creier. S-a dovedit că există o comunicare continuă în două sensuri între aceste două organe, prin semnale neuronale și biochimice.

Serotonina este un hormon responsabil pentru buna dispoziție, pentru calitatea somnului, pentru peristaltismul intestinal și pentru sexualitate. Nivelurile sale scăzute pot provoca agresivitate, depresie și îmbătrânire prematură. În corpul uman, 90% din acest important neurotransmițător este sintetizat tocmai în intestin de aminoacidul Tryptofan, luat prin alimente.

Totalitatea microorganismelor care locuiesc în intestine se numește microbiota. Diferite tipuri de bacterii sunt implicate în compoziția microbiotei –  bune, rele și așa numitele bacterii condiționat patogene i. e. în anumite condiții tind să arate patogenitate. La oamenii sănătoși, aceste bacterii se află într-un echilibru care poate fi perturbat de diverși factori.

Organismul uman este incapabil să efectueze o serie de procese vitale independent, fără ajutorul micilor locuitori din intestin. Bacteriile sunt implicate în menținerea permeabilității intestinale corecte, a digestiei, a reglării sistemului imunitar, precum și în sinteza diferitor neurotransmițători.

Stresul cronic poate perturba sănătatea intestinului? Răspunsul este un DA, cert!

O serie de studii clinice au dovedit că la persoanele expuse la niveluri ridicate de stress, la nivelul mucoasei intestinale, apare așa-numita „inflamație silențioasă”. Este numită „silențioasă”, deoarece apare lent și imperceptibil, iar pe de altă parte, este dificil de diagnosticat de către medicul profesionist.

Omni Biotic Stress Repair

Cu o mucoasă dureroasă, producția de serotonină este întreruptă și concentrația acesteia scade, ceea ce declanșează problemele de somn și stările depresive. Funcția de barieră normală a intestinului este grav afectată și se poate confrunta cu sindromul intestinului permeabil.

Medicina modernă face o legătură între sindromul intestinului permeabil și o serie de boli – tulburări metabolice, inclusiv. diabet de tip 2, boli autoimune, depresie. . . .

De multe ori, în condiții de melancolie și depresie, oamenii recurg la aportul suplimentar de aminoacid Tryptofan sub diferite forme, dar cu mucoasa intestinală afectată, un astfel de aport poate agrava problema în loc să o rezolve.

OMNI-BIOTIC® Stress Repair este un simbiotic dezvoltat pentru a face față daunelor pe care le provoacă stresul cronic.

Cumpara Omni Biotic

Tulpinile bacteriene utilizate au capacitatea de a stăpâni procesul inflamator în intestin și, în același timp, să-și refacă funcția normală de barieră.

Probiotic Omni Biotic Stress Repair

Efectele OMNI-BIOTIC® Stress Repair au fost dovedite într-o serie de studii clinice și practici medicale zilnice.

• Ajută la refacerea barierei intestinale afectate și la sinteza serotoninei și melatoninei, îmbunătățind astfel starea de spirit și calitatea somnului.

• Tulpinile de bacterii incluse funcționează pentru a gestiona inflamațiile cronice care mocnesc liniștite în intestine.

• Potrivit pentru persoanele supuse unui stres sever și prelungit, care suferă de sindromul „burn-out” sau de insomnia.

Dacă sunteți, de asemenea, una dintre multele persoane supuse unor doze mari de stres, atunci un plic pe zi de OMNI-BIOTIC® Stress Repair pe o perioadă de 2 până la 3 luni vă va ajuta să rezolvați daunele pe care le-a făcut stresul cronic asupra intestinelor dvs.

CITIȚI MAI MULTE DESPRE OMNI-BIOTIC® Stress Repair:

Omni Biotic Stress Repair
Stres? Nu este doar un cuvânt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *